Tjitze van der Dam is een bevlogen chef-kok uit Friesland, die naar de randstad is vertrokken om zijn vakkennis te verbreden. Daar ging hij aan de slag als souschef van Menno Post bij Ron Blaauw restaurant en daarna bij De Vrienden van Jacob, om vervolgens op eigen benen een keukenteam te leiden als executive chef bij het INK hotel in Amsterdam. Na een overstap naar QO Hotel werkt hij sinds april 2019 als executive souschef bij Waldorf Astoria in Amsterdam. Als jonge chef wordt hij door vele belangrijke vakbladen erkend als culinair talent van de toekomst en hij heeft daarvoor diverse onderscheidingen ontvangen waaronder de Saisonnier’s Persprijs en de Cooking Rookie Award. Hij organiseert grootse culinaire evenementen om mensen met elkaar te verbinden. Zo heeft hij 24 sterrenchefs bijeengebracht om 24 uur lang gezamenlijk te koken voor het goede doel. Zijn liefde voor de Nederlandse keuken heeft hij met zijn nuchtere kijk vertaald in dit kookboek.
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.